dinsdag 1 maart 2016

Caminito Del Rey, deel II



Magda, de vriendin en oud collega van Christientje is bij ons op bezoek. Van 28 februari tot 4 maart is ze even over en weer gevlogen. Elke dag wordt er een wandeling gemaakt en vandaag is het naar de Caminito del Rey.


De weken vóór de komst van Magda had Christine elke dag de website van de Caminito afgezocht in de hoop van nog een vrije plaats te vinden. Uiteindelijk had ze beet en konden we 2 plaatsjes verzilveren om het wandelpad tussen 2 ravijnen nog eens te doen.
Omdat we maar 2 plaatsen te pakken hadden gekregen ben ik met hen meegegaan tot aan de ingang, dan terug gekeerd en met de camper naar de uitgang van de Caminito del Rey gereden om ze daar weer op te pikken.
 

Gelukkig wist Magda niet erg veel af van het wandelpad en zijn gevaren. Achteraf zei ze dat ze wat hoogtevrees heeft en moest ze op voorhand geweten hadden hoe het pad juist was had ze misschien wel bedankt voor de tocht. Nu was ze erg blij dat ze het gezien had en fier dat ze het gedurfd had. Op de terugreis naar Rincón de la Victoria reden we nog langs Alora, waar Christientje de liefde voor Andaloesië had weten ontstaan.


Alora is een typisch zuid Spaans stadje, met smalle straatjes waar we met de camper amper door konden, smal en met korte bochten. Snel hebben we via een omweg de stad verlaten richting Málaga.

Geen opmerkingen: