vrijdag 21 oktober 2016

voor Hermano!



Mijn schoonbroer Herman geeft me een opmerking omdat ik reeds geruime tijd niets meer schreef in deze blog.
Tot meerdere eer en glorie van mijn tofste schoonbroer doe ik het nu direct.
Sinds 22 maart is er wel een en ander gebeurd maar ik neem niet steeds de tijd om een artikeltje in m’n blog te schrijven.
Zo heb ik op 22 juni een knieprothese aangemeten gekregen voor mijn rechterknie. De artrose had zijn werk gedaan. In het verleden had ik al 2 kijkoperaties achter de rug om losse stukken meniscus weg te nemen en de flarden die nog vast hingen weg te knippen, nu zou dat niet meer helpen omdat het kraakbeen volledig weg was. Een knieprothese  is in dat geval de enige mogelijke oplossing.
De revalidatie is prima verlopen. Mede dankzij het bezoek dat ik kreeg vloog de tijd voorbij, na 10 dagen mocht ik al naar huis.
Waarschijnlijk door mijn knie te sparen kreeg ik last aan mijn linkerheup. Kine noch rust deden de pijn verzachten. In samenspraak met mijn huisdokter heb ik een infiltratie gekregen in mijn heupgewricht met een cortisonen preparaat: Diprophos. Na een week was de pijn een pak beter maar tot nu toe ben ik helemaal nog niet pijnloos in de linkerheup, ik kan er dus van uitgaan dat komende zomer, als we terug zijn van Spanje ik voor een heupprothese sta. Hopelijk gaat dat even vlot als de knie ingreep.
Door allerlei omstandigheden wordt het vertrek naar Spanje nog maar eens uitgesteld, Christientje denkt dat we best eind komende week vertrekken, eind oktober zijn we dus pas schampavie naar Rincón de la Victoria.